koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Bridgestone tevreden over nieuwe band

De Japanse bandenfabrikant Bridgestone is erg tevreden over de resultaten van de nieuwe banden die ze afgelopen week getest hebben op het circuit van Barcelona. Volgens Kees Van der Grint hoeft er niks meer gewijzigd te worden aan de huidige band om een volledige raceafstand mee af te leggen.

We hebben geleerd dat de harde band de juiste keuze is voor dit circuit. zei van de Grint over de test in Barcelona. Sommige teams hebben laten zien dat je een volledige stint kan rijden met dezelfde banden. Het was goed om te zien dat de band op het einde van de dag nog een snelste rondetijd kon noteren. 

Ik denk dat de teams heel tevreden kunnen zijn over de band die we geproduceerd hebben. vervolgt de Nederlander. Aan de huidige bandenspecificatie hoeven we niets te veranderen en het verbaasde ons dat de coureurs zo lang door konden rijden op een setje banden.

We hebben ons huiswerk goed gedaan deze winter. We kunnen ons nu gaan richten op een warmer klimaat de komende weken, want nu hebben we eigenlijk nog maar alleen gereden in koude weersomstandigheden.

Van 22 tot en met 24 februari en op 27 en 28 februari testen de teams in het warme Bahrein.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.