koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
‘Chilton in F1’

Max Chilton lijkt volgend jaar zijn debuut in de Formule 1 te gaan maken. De Brit zal volgend jaar naar alle waarschijnlijkheid plaats nemen in de Marussia.

De baas van de Russische autofabrikant Marussia (Nikolay Fomenko) heeft in de Russische media aangegeven dat Chilton het vrije plekje bij Marussia zal invullen. Chilton zal bij Marussia de Fransman Charles Pic opvolgen die de overstap maakte naar Caterham.

Toen Fomenko de vraag kreeg wie naast Timo Glock zal rijden in 2013 antwoordde de Rus als volgt. Dit is Max Chilton en hij was dit jaar onze derde rijder. Volgend jaar zal hij samen met Timo Glock het rijdersduo van Marussia vormen, aldus Fomenko.

Het team van Marussia heeft nog niks bevestigt omtrent de rijders line-up voor 2013. Het is dus nog even afwachten voor de Chilton fans tot het officiƫle bericht daar is.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.