koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Contracten met Brigdgestone rond

Bridgestone heeft de contracten met de zes voormalig Michelin-teams afgerond. De Japanse bandenleverancier zal volgend jaar ook Renault, McLaren, Honda, BMW-Sauber, Red Bull en Scuderia Toro Rosso van banden voorzien.  De zes nieuwe teams zullen voor het eerst op Bridgestones rijden tijdens de eerste wintertest in Barcelona die gepland staat van 28 tot 30 november.

Nu alle contracten getekend zijn, is Bridgestone officieel de enige bandenleverancier in de F1: We zijn erg blij dat we nu de overeenkomst hebben gesloten om Bridgestone Potenza banden te leveren aan de zes overige F1-teams. Onze rol bestaat uit het leveren van veilige banden van de hoogste kwaliteit en we verzekeren dat we alle teams gelijk zullen behandelen. aldus Hiroshi Yasukawa, hoofd van Bridgestone Motorsport.

We kijken erg uit naar het testen en de races. We hopen een goede, technische, persoonlijke en commerciële band met al onze partners op te kunnen bouwen..Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.