koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
De Laatste Nieuwtjes in de F1

Het venijn van seizoen 2020 lijkt in de staart te zitten?

Werden we eerder opgeschrikt door de gigantische crash van Romain Grosjean -wat eerder ‘thuis’ leek te horen in de jaren 1970-, ontvingen we het nieuws dat Lewis Hamilton covid heeft opgelopen!

En niemand minder dat Mercedes’ protegé, George Russell, mag zijn landgenoot vervangen! Een geweldig gang van zaken voor de jongeling, die van de langzaamste naar de snelste auto op de grid verhuist. We weten nog niet hoeveel GP’s Russell mag rijden voor Mercedes, maar van mij mag hij alle resterende races rijden!

Hamilton en Mercedes zijn toch al kampioen, dus waarom niet ‘experimenteren’? Stoffel Vandoorne heeft ondanks zijn rol als reserve- en testrijder dit jaar geen meter met de Mercedes W11 gereden.

Mocht George de ploeterende Bottas de baas zijn, dan kunnen ze in Brackley in ieder geval al een contract opstellen voor 2022.

Met Grosjean gaat het overigens naar omstandigheden redelijk. De Fransman zei de dood in de ogen te hebben gekeken, maar zou het liefst meteen weer in de Haas F1 willen stappen! Ongelooflijk genoeg hield Romain enkel een paar blauwe plekken en lichte brandwonden over aan zijn crash. De discussie over de Halo is met dit ongeval ook meteen afgelopen!

En tot slot, de naam Schumacher keert weer terug. In tegenstelling tot wat uw scribent dacht, zal Mick Schumacher instappen bij Haas in plaats van Alfa Romeo. Ik had de ervaring van Raïkkönen gekoppeld aan het -ontluikend- talent van Schumacher. Maar Ferrari besliste anders en laat twee rookies instappen bij haar klantenteam. Naast Schumacher komt Mazepin te zitten.

 

 Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.