koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
“Doel is in 2017 op de grid staan” - Stoffel Vandoorne

Stoffel Vandoorne heeft in een interview met het blad Formule 1 laten weten dat het doel voor hem is om in 2017 op de grid te staan.

McLaren teambaas Eric Boullier liet eerder al weten dat het optreden van Vandoorne in Bahrein goed is geweest en dat er ook interesse is van andere Formule 1-teams.
Vandoorne hierover: Eric kan het weten want als er interesse is, dan moeten ze contact opnemen met McLaren. Daar sta ik immers onder contract. Als er wordt aangeklopt bij McLaren dan wordt dit met mij besproken. Dat is heel normaal in deze fase van mijn loopbaan waarin de Formule 1 steeds dichterbij komt. Ik ben nog niet veel met mijn toekomst bezig. Het is nog vroeg in het jaar, misschien dat ik er halverwege het jaar, rond de zomerstop, aan ga denken.

Het doel is om in 2017 op de grid te staan en ik werk hard om dat voor elkaar te krijgen. Het is in elk geval goed dat ik heb laten zien wat ik kan, dat mijn naam nu rondzingt op de rijdersmarkt. Bahrein heeft in die zin geholpen en we zien wel hoe het zich ontwikkelt.

Overigens denkt Vandoorne dat hij in Bahrein meer punten had kunnen scoren dan het WK-punt dat hij met zijn tiende plek behaalde:
Ik zal niet in detals treden maar als ik ervarener was geweest hadden we misschien meer punten kunnen scoren. Maar het hoofddoel was geen fouten maken, en dat is gelukt. Bahrein was een geweldige ervaring voor me.

Vandoorne begint dit weekend aan zijn Super Formula-seizoen in Japan. Voor de eerste race kwalificeerde de Belg zich als vierde.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.