koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
DTM zonder publiek naar Assen

Slecht nieuws voor mensen die een kaartje hebben gekocht voor het DTM op het TT Circuit in Assen om Robin Frijns in actie te zien. De Duitse toerwagen klasse komt dit jaar wel naar het Drentse circuit, maar publiek zal er door de Corona pandemie niet toegelaten zijn. De races zullen plaatsvinden op 5 en 6 september, zoals in eerste instantie ook gepland was.

Het is de tweede keer dat het DTM te gast is in Assen, nadat de klasse eerder jarenlang op circuit Zandvoort in actie kwam. Mensen die kaarten hebben gekocht voor het DTM in Assen kunnen deze omzetten naar een flexibele ticket dat geldig is voor een andere race dit seizoen of volgend seizoen.

Het is bijzonder spijtig dat we als een gevolg van de coronacrisis geen passend vervolg kunnen bieden voor de Nederlandse én Duitse DTM-fans op Assen, maar wij zijn toch blij dat het TT Circuit Assen deel uitmaakt van de DTM Serie 2020. Zonder publiek wordt het evenement live in Duitsland uitgezonden op Sat1 en in vele andere landen. Ziggo zal het evenement in Nederland op TV brengen, waarmee wij het TT Circuit, Assen en Drenthe toch weer op de kaart zetten. Aldus de organisatie in een statement.

De DTM races in Assen zijn wel op TV te volgen. Ziggo Sport heeft de uitzendrechten voor de klasse in handen. Het zal het laatste jaar zijn dat Audi actief is in de toerwagenklasse, waardoor de toekomst van de klasse hoogst onzeker is.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.