koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Ferrari niet blij met ‘China’

Ondanks de drie podium-finishes in drie races heerst er geen blijdschap bij het oudste renstal van de Formule 1-grid. Bij de start van de GP van China raakten Vettel en Räikkönen elkaar en verdween de mogelijkheid om te vechten voor de overwinning.

Tot overmaat van ramp gebeurde dit allemaal onder de neus van topman Marchionne, die teleurgesteld het evenement verliet.

Teambaas Arrivabene: Aan sommige omstandigheden kan je gewoon niets doen. Als dingen gaan zoals ze in de race gingen, moet je ze accepteren.

Ondertussen geen ‘Rosberg versus Hamilton’-toestanden in het Ferrari-kamp. Räikkönen zei Vettel niets kwalijk te nemen, en had liever tien punten dan helemaal geen.

Ondertussen won Rosberg weer eens een race en zit de Duitser er comfortabel bij met een voorsprong van 36 punten op teamgenoot Hamilton, die op zijn beurt Daniel Ricciardo met 36 punten achter zich weet.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.