koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Formule 1 wint aan populariteit in Duitsland

Formule 1 wordt wint aan populariteit in Duitsland. De sport is nog lang niet zo populair als eind jaren ‘90 toen Michael Schumacher de Duitsers in vervoering bracht. Echter was de Grand-Prix van Monaco wel de beste bekeken Grand-Prix in Duitsland van de laatste drie jaar. Maar liefst 5,81 miljoen Duitsers zagen Lewis Hamilton in Monaco winnen.

Formule 1 is weer interessant, aldus ex Formule 1 coureur en commentator Christian Danner. Mercedes krijgt competitie dat maakt het leuk. Natuurlijk was er ook die overwinning van Max Verstappen in Spanje en de crash van Mercedes. Dat is spectaculair.

Georg Seiler van het circuit van Hockenheim is ook positief:
Wat we nu nog nodig hebben is een overwinning van Sebastian Vettel en Ferrari. Dan hebben we pas echt strijd aan de kop. Dat is wat de fans willen zien en zullen we in juli een mega spannende race hebben op de HockenheimringAlles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.