koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Gaat Canada nog door?

Ook in 2021 zorgt covid-19 voor problemen met de Formule 1-kalender.

De aanhoudende reisbeperkingen als gevolg van de coronapandemie zouden het vrijwel onmogelijk maken dat de race in Montreal op de geplande datum van 13 juni kan plaatsvinden.

Vooral de verplichte quarantaine van 14 dagen bij aankomst in Canada vormt een probleem. Voor de betrokkenen in de Formule 1, in totaal ongeveer 2000 mensen, is het een bijna onmogelijke opgave om dat te realiseren. Bovendien is de Formule 1 de week ervoor nog in Azerbeidzjan.

Circuit Gilles Villeneuve heeft een overeenkomst met de Formule 1 dat loopt tot 2029, maar het is nog maar de vraag of het einde van dat contract wordt gehaald. De organisatie van de Canadese Grand Prix zouden ook nog eens te kampen hebben met financiële problemen.

Het zou het tweede jaar op rij zijn dat de Formule 1 Canada overslaat. Vorig jaar was er vanwege de uitbraak van het coronavirus ook geen Grand Prix.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.