koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Gaat Maldonado vervangen worden bij Renault?

Het lijkt er op dat Pastor Maldonado nog voor de wintertests van start gaan vervangen zal worden. Verschillende media melden dat Magnussen de komende dagen een contract gaat tekenen met het Franse merk. Lotus maakte vorig jaar nog bekend dat ze in 2016 zouden starten met Maldonado in de auto. In december, toen Renault het team van Lotus overnam deelden deze ook mee dat Maldonado zou blijven, maar nu lijkt dit toch te veranderen.

De Venezolaan zou problemen hebben met de betaling van zijn sponsor PDVSA. Renault zou nog aan tafel zitten met Maldonado maar de kans lijkt erg klein dat Maldonado in Australië aan de start verschijnt in een Renault Formule 1-auto.

Volgende week heeft Renault een media evenement georganiseerd in Parijs. Daar zal het Franse merk de nieuwe auto presenteren, en nu lijkt het er dus op dat naast de nieuwe auto ook Kevin Magnussen in beeld komt als de nieuwe coureur van Renault. Jolyon Palmer lijkt wel te blijven, en zal de teamgenoot worden van Kevin Magnussen.

pictures john goedendorp



Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.