koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
GP BELGIË: ‘Hulk’ schuldbewust. Alonso snapt er weinig van

Renault’s Nico Hülkenberg knalde achterop bij Alonso door zijn remfout. Vervolgens vloog Alonso met zijn auto over Leclerc heen.

Alonso snapte niet dat Hülkenberg zo’n grote fout maakte. Het is moeilijk om te begrijpen hoe je dit rempunt kunt missen. Je komt aanrijden met een snelheid waarmee het onmogelijk is om die bochten te nemen., stelde Spanjaard na zijn crash tegenover de BBC.

Nico daartegen kon niets anders dan zijn schuld toegeven.Hij rekende zich te rijk qua grip en toen was het al gebeurd. : Er was geen probleem met de auto, maar het is niet normaal hoe weinig grip je kunt verliezen vlak na de opwarmronde. Toen ik remde blokkeerden de wielen direct en gleed ik tegen Alonso aan

Hij had naar eigen zeggen wat voorzichtiger kunnen zijn. Het is waarschijnlijk een inschattingsfout van mijn kant. Ik stond wat te laat op de rem en was wat te gretig.

Bron foto: TwitterAlles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.