koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
GP CANADA: Reactie Max Verstappen na kwalificatie als vijfde

Vrijdag en zaterdag heeft Max Verstappen in Canada laten zien, dat de missers in Monaco, twee weken na de winst van de Grand Prix van Spanje incidenteel waren.

Hij reed vlekkeloos en trainde steeds in de top van het veld. Hij kwalificeerde zich vanavond als vijfde voor de race die morgenavond om acht uur Nederlandse tijd van start gaat.

Het ging redelijk goed, vertelde Max direct na de kwalificatie aan Verstappen.nl. We hebben voor de laatste run in Q3 nog iets aan de auto veranderd, maar dat gaf iets teveel overstuur waardoor we er niet alles uit konden halen.

We staan er weer goed bij en alles is mogelijk voor de race. Het belangrijkste was om uit de muur te blijven en er goed bij te zitten. Dat is gelukt. Ik had gehoopt iets dichter bij de poletijd te zitten.

Maar de race is morgen dus daar zijn nog veel kansen. Ik kijk ernaar uit. Morgen valt er misschien regen dus dat helpt altijd. Ik ga proberen naar voren te rijden, er staan maar vier auto’s voor me.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.