koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
GP Emilia Romagna - Imola: Geen fans toegestaan

Tijdens de Grand Prix Emilia Romagna, die dit weekend op Imola wordt gehouden, zijn Formule 1-fans niet welkom.

In eerste instantie was er toestemming om 13.000 bezoekers toe te laten op het circuit, waar de sport na veertien jaar terugkeert. Er is nog een poging gedaan om het aantal fans terug te brengen naar 6.500, maar ook dat werd geweigerd.

Het is niet makkelijk om aan de fans uit te leggen dat de overheid op zo’n korte termijn hun mening heeft veranderd, omdat het een week geleden aan ons als organisatie nog was toegestaan om fans toe te laten. Dus gingen we verder met de organisatie en alle dingen die we aan het voorbereiden waren. We hebben veel geld besteed om klaar te zijn voor deze kans., aldus de directeur van Imola, Uberto Selvatico, tegenover Motorsport.

Wellicht is Portugal de laatste Grand Prix van dit jaar waar fans werden toegelaten. Voor de resterende races lijkt het vast te staan dat de Formule 1 het zonder bezoekers zal moeten doen.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.