koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
GP HONGARIJE: Vandoorne geraakt niet uit de problemen

Stoffel Vandoorne heeft na een paar moeizame races een ander chassis gekregen voor de Grand Prix van Hongarije, maar het lek lijkt nog niet boven bij de McLaren-coureur.

Zo spinde de Vlaming tijdens de tweede training met hoge snelheid van de baan bij de vijfde bocht. Hij raakte daarbij niets en kon zijn weg vervolgen, maar zou uiteindelijk slechts P19 en voorlaatste zijn in de tijdentabel, waarmee hij de Williams-rijders splitte.

Vandoorne had het team na twee rampweekends in Silverstone en Hockenheim zelf aangedrongen op een nieuw chassis. Dat was een van de laatste delen van de wagen die nog niet was veranderd.

De Vlaming moest het uiteindelijk doen met een eerder gebruikt chassis. Het is geen gloednieuw chassis, ik heb het eerder al gebruikt. Maar dat is geen probleem. Ik begin hier weer helemaal vanaf nul., aldus Stoffel Vandoorne.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.