koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
GP USA: Verstappen wederom ‘Driver of the Day’

Ondanks dat Max Verstappen de finishvlag niet zag in Austin zondag, is hij door de Formule 1 fans alsnog verkozen tot ‘Driver of the Day’. Het is de zevende keer dat de Red Bull coureur de titel toegewezen krijgt.

Dat de Nederlandse fans massaal stemmen op de poll die georganiseerd wordt door F1.com blijkt andermaal na de Grand Prix van de Verenigde Staten. Terwijl Verstappen een positie verloor bij de start, te vroeg de pitsstraat in kwam en bovendien uitviel wist hij de fans nog zodanig te bekoren, dat er in grote getale op hem gestemd werd. Dat terwijl coureurs als Fernando Alonso en Carlos Sainz jr. boven zichzelf en hun materiaal uitstegen en een prima wedstrijd afsloten in de punten.

Formule 1 commentator Olav Mol vertelde zondag in zijn wedstrijdverslag al, dat maar liefst vijfentwintig procent van de stemmen op de ‘Driver of the Day’ uit Nederland komt.



Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.