koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
GPPits.net zoekt schrijftalent

GPPits.net is op zoek naar versterking van haar redactie. Van freelancers, studenten journalistiek, tot enthousiaste fans, als je maar aantoonbare affiniteit met journalistiek en Formule 1/ autosport hebt kun je ons een e-mail sturen.

We zijn op zoek naar mensen met schrijftalent die regelmatig nieuwsberichten willen en kunnen schrijven over de Formule 1 en andere autosport voor GPPits.net.

Wij bieden je alle informatie en je krijgt toegang tot alle bronnen die voor ons beschikbaar zijn (bijv. alle perssites van de teams, contacten met teams/ coureurs). Je zal direct door de Formule 1- teams geïnformeerd worden over de laatste nieuwtjes.

We bieden je een kleine financiële vergoeding, daarnaast kun je enkele malen per jaar als lid van de GPPits.net-redactie mee naar diverse race-evenementen in binnen - en buitenland.

Dagelijks wordt GPPits.net door duizenden unieke bezoekers bezocht. Voor velen was GPPits.net al een opstap naar een professionele journalistieke carrière in de autosport of Formule 1.

De redactie van GPPits.net bestaat uit enthousiaste groep Formule 1-fans. Het motto van GPPits.net is niet voor niets, voor fans door fans.

Interesse om ons team te versterken? Stuur dan een mailtje naar info @ gppits.net met het volgende:
- Wie je bent
- Eventueel meesturen van eigen werk (bijvoorbeeld verslagen of artikelen)
- Motivatie waarom wij voor jou moeten kiezen
- De hoeveelheid tijd die je beschikbaar hebtAlles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.