koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Grosjean baalt van Ericsson


Na de eerste twee races voor zijn nieuwe team Haas in de punten te zijn geëindigd, kwam Romain Grosjean zondag niet verder dan de negentiende plaats in de Grand Prix van China. Op zijn dertigste verjaardag kende de Fransman een moeilijke dag.

Het was de slechtst mogelijke verjaardag op deze manier. Die idioot van een Ericsson raakte mij in de eerste bocht en maakte mijn voorvleugel kapot, foeterde Grosjean na afloop tegenover Canal+. Zijn auto stuurde daarna slecht. De balans van de auto was van begin tot eind slecht.

Grosjean stelde voor om de auto in de pits te parkeren tijdens de wedstrijd, maar hij reed de race uiteindelijk uit. We moeten analyseren en begrijpen waar het fout ging dit weekend. Het kan niet zo zijn dat we ineens zo’n vrije val maken ten opzichte van hoe het was. Een weekend als deze kan ons helpen om dingen te begrijpen.

 Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.