koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
‘Ik verdien een stoeltje voor 2014’


Ik verdien een stoeltje voor 2014, dat zijn de woorden van Marussia rijder Max Chilton. De Brit heeft nog geen contract op zak voor komend seizoen terwijl teammaat Jules Bianchi eerder al wel bevestigd werd als rijder voor Marussia in 2014.

De rookie vindt dat zijn prestaties volstaan voor een vervolg van zijn loopbaan in de koningsklasse van de autosport. Ik heb het gevoel dat ik aan het team en iedereen die de F1 volgt laat zien dat ik een zitje voor volgend jaar verdien, aldus Max Chilton.

Iedereen wordt beoordeeld dus je zult jezelf moeten bewijzen. Voor een rookie is het lastig om je te bewijzen omdat je heel erg weinig kunt testen. Je zult jezelf dus gedurende het seizoen moeten verbeteren en de snelheid moeten oppikken.

Ik moet toegeven dat ik er ook af en toe naast zat zoals op Silverstone en de race in Duitsland, maar over het geheel gezien zijn mijn prestaties goed. Na de vakantieperiode in augustus zijn mijn resultaten goed, vertelt de Marussia coureur die in Japan voor het eerst zijn teammaat versloeg in de kwalificatie.

Ik ben erg blij met mijn prestaties en dat is het team ook. Ik ben ook erg blij met het team en het gaat allemaal erg lekker nu. Ik heb aangetoond dat ik de snelheid heb en dat ik constant ben. Ik ben de enige rijder die elke race de finish heeft gehaald, voegt Chilton daar aan toe.

Het beste resultaat van Chilton behaalde hij in de straten van Monaca toen hij op een veertiende plek eindigde. Verdient Chilton een stoeltje voor volgend jaar in de F1? Laat het ons weten op het forum!Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.