koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Inconsistentie hindert Lotus Genii

Grillig gedrag van de ERS [Energy Recovery System] zorgt ervoor dat Romain Grosjean en Pastor Maldonado hun Lotus E22 maar niet onder de knie krijgen.

De chassis doet wat het moet doen, maar door de grilligheid van de Renault-motor in combinatie met de componenten van de ERS kan met niet de grenzen van de E22 verkennen.

Het chassis op zich is niet al te slecht, al hebben we meer downforce verloren dan verwacht., erkende Technisch Directeur Nick Chester.

Maar helaas hebben het chassis, motor én ERS onderling telkens ‘ruzie met elkaar’, waardoor er inconsistenties tevoorschijn komen die het voor onze coureurs zeer lastig maken om te voorspellen wat er gaat gebeuren wanneer zij bij een bocht aankomen.

En hoewel er voor de eerste race van het jaar in Australië nog updates gepland zijn, tast de Technisch Directeur van Lotus Genii volledig in het duister of én wanneer de problemen zijn opgelost.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.