koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Jolyon Palmer staat onder druk bij Renault

Jolyon Palmer staat nu al onder druk bij Renault. Rusland zou wel eens de voorlopig laatste Grand Prix van de GP2-kampioen van 2014 kunnen zijn, claimt Speed Week. Palmer was in China niet al te best op dreef. Hij eindigde in Sjanghai als allerlaatste.

Volgens Speed Week overweegt Renault reeds om reserverijder Esteban Ocon door te schuiven naar een racestoeltje. Dat zou dan ten koste gaan van Palmer. De Brit verklaarde: Ik moet toegeven dat ik me in een leerproces bevind. Het doel is om mijn niveau uit Melbourne weer te evenaren. Ik was namelijk best te spreken over mijn optreden in Australië.

Palmer heeft zich met zijn slechte klassering in China niet geliefd gemaakt binnen Renault. De Franse renstal heeft sowieso meer een zwak voor teamgenoot Kevin Magnussen en racing director Frederic Vasseur slaat Ocon zeer hoog aan. Palmer ligt al onder een vergrootglas en kan zich weinig misstappen meer veroorloven.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.