koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Jos Verstappen: Blij met meerjarig contract RBR

Jos Verstappen heeft gereageerd op de ontwikkelingen rondom zijn zoon Max Verstappen;


Dit is heel mooi nieuws, dat lijkt me wel ja, zegt Jos Verstappen tegen collega’s van GPupdate in Engeland. Red Bull Racing is een topteam en ons doel is altijd geweest om Max bij een topteam te krijgen.

Uit de verklaring van Verstappen senior blijkt, dat Max Verstappen een verbintenis van meerdere jaren heeft getekend met Red Bull Racing: Het gaat om een langdurige deal, dat is voor ons natuurlijk heel belangrijk. Hij krijgt dit seizoen de kans om te leren, dat kan belangrijk zijn met het oog op de toekomst.

Getwijfeld hebben we niet, Gaat Senior verder. Vooral gezien de manier waarop Max zich ontwikkelt en bezig is. Hij rijdt zo sterk in de races. Maar, hij zal bij Red Bull wel wat tijd nodig hebben. Het is een andere auto, nieuwe mensen. Het kost tijd om daaraan te wennen.

Gezien deze uitspraken rijst het vermoeden, dat Team Verstappen al enige tijd in onderhandeling is geweest met Helmut Marko en dat zij druk op Red Bull hebben gezet om de stoel van Kvyat vrij te maken voor Max. Waarom anders zou Marko een “leerjaar” accepteren? Zo offert men bij Red Bull toch de winkansen van Kvyat op, in ruil voor de kennisoverdracht naar Max Verstappen.

Wij zullen in de komende tijd nog meer horen over deze shuffle in het Red Bull kamp, zoveel is zeker.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.