koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
“Line up Lotus in 2016 staat vast”

Teammanager Matthew Carter van Lotus verwacht dat zijn team in 2016 met Pastor Maldonado en Jolyon Palmer op de grid staat. Lotus is recentelijk overgenomen door Renault, de rijders waren daarvoor als bevestigd door Lotus.

Renault maakt haar plannen met Lotus in januari bekend. Volgens Carter hoeven Palmer en Maldonado zich geen zorgen te maken. De contracten van Maldonado en Palmer zijn overeengekomen met Renault. Contracten kunnen alleen verbroken worden als bepaalde partijen dat echt willen. Maar ze hebben allebei een verbintenis en daarom denk ik dat er in januari gewoon een bevestiging komt van alles. Dan gaat het om de naam van het team, de rijders, de kleuren van de wagen of sponsoren. Pastor en zijn sponsorgeld maken zeker in de komende twaalf maanden deel uit van de plannen van Renault.

Bij Renault zal een Franse coureur ontbreken, volgens Carter is er nog de mogelijkheid om een derde coureur aan te trekken:  Er is nog geen beslissing genomen over de derde coureur, maar ik weet niet of ze daarvoor wel of niet een Fransman in het vizier hebben.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.