koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Magnussen kandidaat bij Marussia


Kevin Magnussen zou volgend jaar wel eens zijn debuut in de Formule 1 kunnen gaan maken. De Deen is een van de kandidaten voor het tweede stoeltje naast Jules Bianchi bij Marussia.

Magnussen maakt onderdeel uit van het McLaren talentenprogramma. Martin Whitmarsh van McLaren verklaarde onlangs dat het team aan het kijken is of het Magnussen in 2014 bij een Formule 1 team kan stallen om hem te laten debuteren in de koningsklasse. Marussia is een van de teams waar men mee in gesprek is.

We hebben een aantal mogelijke rijders, net zoals andere teams die nog op zoek zijn naar een rijder, vertelt meneer Lowdon namens Marussia. Kevin heeft tijdens tests een goede indruk op ons gemaakt en aangezien wij een team zijn dat jonge rijders de F1 in brengt is Kevin zeker in beeld bij ons. Kevin is zeker niet de enige die bij ons in beeld is op dit moment. Er zijn drie of vier jonge rijders die aanspraak maken op een stoeltje in de Formule 1. Wij zijn samen met andere teams met een paar van die jongens in gesprek.

Max Chilton opperde gisteren dat hij vindt dat hij een stoeltje verdiend voor volgend seizoen. De Brit is niet kansloos en maakt ook nog aanspraak op het behouden van zijn zitje bij Marussia.  Max is zeker een optie voor ons. Hij is goed aan het rijden en heeft op sommige vlakken goede progressie geboekt en daarnaast past hij bij ons team. Gezien de verandering volgend jaar zouden we graag voor continu├»teit kiezen. Als we het huidige duo zouden behouden zou het voor het eerst zijn dat we aan een seizoen beginnen met twee rijders die de nodige ervaring hebben, aldus Lowdon. Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.