koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Maldonado maakt zich geen zorgen over toekomst

Nu het team van Pastor Maldonado op het punt staat over genomen te worden door motorenconstructeur Renault werd zijn positie als vast coureur meteen in twijfel gesteld. De Venezolaan maakt zich echter geen zorgen over de toekomst, of dat nu met of zonder Renault is. Toch zou het vrij zeker zijn dat bij een overname hij mag vertrekken. Renault dat een goede verhouding heeft met Total zou niet bereid zijn een tweede oliemaatschappij op de wagen te hebben staan als sponsor. Toch blijft Maldonado hoopvol voor de toekomst.

We hebben een contract tot het einde van het seizoen, dus of Renault nu komt of niet, het zou allemaal in orde moeten zijn. Als ze komen heet ik hen van harte welkom. Ik hoop dat dit het best is voor het tem. Willen ze me dan niet in het team, dan is dat gene probleem. Het leve is nu eenmaal zo, maar de informatie die ik heb is toch gericht in de tegengestelde richting. Ik denk dat ze met me willen samenwerken?

Maldonado bevind zich echter in een moeilijke positie. Doordat hij voor 2015 een contract heeft bij het team kan hij niet met ander teams praten over een mogelijk zitje, wat zijn carrière toch wel op het spel zet.

Laten we afwachten wat er in de komende weken gebeurt met het team. Het is moeilijk natuurlijk als je niet 100% weet wat hun plannen zijn en of Renault nu komt of niet. Formule 1 is nu eenmaal zo.

Naar verluidt brengt PDVSA zo’n vijftig miljoen naar Enstone, een bedrag dat ongetwijfeld sommige formaties op de grid ook wel kunnen gebruiken.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.