koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Marussia aan staart middenveld?

De twee rijders van Marussia behaalden een P19 en P20, ruim voor directe rivaal Caterham en binnen de seconde van Adrian Sutil, Pastor Maldonado en Estebán Gutierrez. Volgens het team zullen ze het middenveld moeilijk maken als deze in de problemen komen.

Ik meen van wel. We verwachten ergens in een gat te zitten tussen Caterham en de rest. Nu hebben we tenminste een gat om dicht te maken. Als het een verschil van 1,5 seconde zou zijn geweest, waren we in niemandsland. Nu lijkt het kleiner te zijn dan verwacht en dus hebben we iets om te verkleinen., antwoordde teambaas John Booth op de vraag of ze het middenveld zullen kunnen bijhouden in de race.

Dat lijkt mij nogal opportuun. De huidige behaalde resultaten waren duidelijk een kwestie van goede timing, en omdat Van der Garde meer van het gas ging bij code geel. Dat een Marussia überhaupt in het spoor van een kwakkelende Williams kan blijven, lijkt dan ook vergezocht.

Chilton kwam ruim zeven tienden te kort op zijn teamgenoot, maar liet weten ‘naar omstandigheden’ tevreden te zijn. Bianchi was blij met het behaalde resultaat en verheugt zich op een hopelijk droge debuut-race over ca. 6,5 uur.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.