koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Marussia wil door met duo

Niet veel F1-teams hebben graag twee rookies als rijdersduo, maar bij Marussia ligt het wellicht anders? Teambaas John Booth is namelijk zo tevreden over Bianchi en Chilton, dat hij ze graag wil behouden voor het volgende Formule 1-kampioenschap.

Het zou heel fijn zijn mochten beiden voor ons rijden volgend jaar. Op dit moment hangt dit vooral af van de inhoud van hun contractopties, maar wijzelf zijn zeker geïnteresseerd. , zo zei Booth tegen Sky Sports.

Het is best indrukwekkend om te zien hoe weinig fouten ze dit seizoen gemaakt hebben. Met twee rookies neem je altijd een risico, maar je kan op één hand tellen hoeveel fouten ze gemaakt hebben.

Max Chilton kan huidig seizoen rekenen op de royale steun van diens vader, die onder andere vice-voorzitter is van de Britse verzekeringsmaatschappij Aon Coperation en eigenaar is van Carlin Motorsport. Mede dankzij het geld van zijn vader en twee kapitale sponsoren (waaronder Aon Coperation) kon Chilton de benodigde miljoenen op tafel leggen voor zijn zitje bij Marrussia.

Bianchi aan de andere kant is de top[product] van het Young Drivers Program van Ferrari.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.