koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Max Verstappen: “Eerdere prestaties geen garantie”

Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst.

Een waar woord en ook Max Verstappen liet weten zich niet te richten op zijn eerdere overwinningen in Oostenrijk in zijn vooruitblik op de race van zondag.

Wat er hier de laatste jaren is gebeurd, is geweldig. Echter wil dat niet zeggen dat ik hierheen kom met de gedachte wel even te zullen winnen. Elk jaar is anders, er zijn geen garanties., zo zei Verstappen.

Er zijn voorlopig nog maar acht races bevestigd, dus elk resultaat telt. Verstappen kijkt daar echter niet naar. Of het nu acht of vijftien of 22 races zijn, je wil sowieso nooit uitvallen. Als je een fout maakt, is dat kostbaar. Je wil het best mogelijke resultaat behalen zonder onnodig risico’s te nemen.

Verstandige woorden van de Nederlander, maar het is de vraag hoe verstandig zijn overige 19 collega’s zullen zijn als de lichten om 1510 uur zullen doven…Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.