koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
McLaren terug op het juiste pad?

Het Britse McLaren zat een lange tijd in de hoek waar de klappen vallen. Het topteam van weleer was niet eens een schim van het rood-witte team dat overwinning op overwinning boekte, maar nu lijkt McLaren het prima te doen?

Twee McLarens in de top 10 na de kwalificatie in Bahrein. Voor de laatste keer dat dat gebeurde, moeten we terug naar Maleisië 2017. Toen waren het Stoffel Vandoorne en Fernando Alonso, nu zijn het Carlos Sainz en rookie Lando Norris.

Na het debacle met Honda, verging het niet veel beter met de Franse Renault onder de motorkap. Alles wat men probeerde lukte maar niet.

Maar sinds het begin van seizoen 2019 ziet het er veel beter uit. Fernando Alonso was ook aanwezig in Bahrein en het resultaat kon ook op zijn goedkeuring rekenen. Je zou bijna denken dat de Spaanse wereldkampioen wederom een verkeerde beslissing heeft gemaakt, door te vroeg te stoppen?

Alonso zal in ieder geval vandaag de MCL34 zelf aan de tand kunnen voelen.

McLaren zal Alonso’s feedback op de 2019-wagen zeker ter harte nemen, ook al is de Spaanse oud-kampioen officieel in Bahrein om meters maken voor Pirelli.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.