koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Meet & Greet Kees van de Grint

Op zaterdagmiddag 09-12-2006 tussen 13.00 uur – 17.00 uur zal bij GPworld in Breda Formule 1 bandendokter Kees van de Grint aanwezig zijn en het door hem geschreven boek “Van Landia tot Ferrari” na aanschaf te signeren. Het boek behandelt de volledige carriere van Kees van de Grint (54)  die startte als monteur van wereldkampioen karting Peter de Bruijn en uiteindelijk in 2000 als adviseur van Bridgestone in dienst trad bij het Ferrari Formule 1 team. Prijs van het boek: euro 16,50 maar misschien later met handtekening wel veel meer waard ! Ook een leuk kado idee.

Daarnaast is het natuurlijk leuk om alles te vragen aan Kees over de Formule 1, Ferrari en Michael Schumacher want deze man heeft alles van dichtbij meegemaakt ! Volgend seizoen zal Kees van de Grint werkzaam blijven bij Bridgestone en aan de slag gaan als hoofd van de Formule 1-afdeling van Bridgestone. Dus plan je bezoek naar GPworld aan het Van Coothplein 14 in Breda alvast in om je te verzekeren van een gesigneerd exemplaar van het boek.

Wie is Kees van de Grint?

Michael Schumacher wordt beschouwd als de beste Formule 1-coureur van de laatste twintig jaar. Maar zo’n virtuoos kan het niet alleen. De Nederlander Kees van de Grint, in dienst van de Japanse bandenfabrikant Bridgestone, adviseert sinds 2001 de zevenvoudig wereldkampioen. Zijn kennis van het ‘zwarte goud’ en raceauto’s heeft de geboren Rotterdammer opgedaan tijdens zijn lange loopbaan in de autosport, die hem van Landia Karts via Barron Racing naar Bridgestone en Ferrari heeft gevoerd.
Maar om kampioenen als Peter de Bruyn, Bernd Schneider, Jos Verstappen en Michael Schumacher te kunnen bijstaan, moet je ook zelf hebben geracet. In de jaren zeventig kocht Van de Grint een Palliser, waarmee hij, gesponsord door een veerbootdienst, de Engelse circuits onveilig maakte. Toch genoot Van de Grint meer van de techniek dan van het racen, wat resulteerde in een rijke carrière in de autosport, die hem uiteindelijk naar de top bracht.

Verhalen en anekdotes uit de eerste hand over de autosport, waaronder het snelste circus op aarde: de Formule 1

In Van Landia tot Ferrari vertelt Kees van de Grint aan sportjournalist Ronald van Dam met passie, humor en relativering over zijn loopbaan vol triomfen en teleurstellingen, tragiek en heroïek. Ferrari-teambaas Jean Todt schreef een voorwoord.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.