koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Mugello halveert woekerprijzen

Eerder wisten wij jullie te melden dat de organisator van de Grand Prix op Mugello torenhoge prijzen vroeg voor een ticket.

Op het onzalige nieuws kwam flinke kritiek, waarop de organisatie besloot om de prijzen van de tickets te halveren. Passie is het grootste element voor de sport, dus iedereen moet dat kunnen vieren., zo lieten de Italianen weten.

Natuurlijk kan men niet iedereen tevreden houden. Zo ook niet diegenen wiens zakken diep genoeg waren om ‘gewoon’ kaartjes te kopen.

De eerder gekochte tickets worden ongeldig verklaard, waardoor eerdere kopers opnieuw een ticket moeten proberen te bemachtigen.

Voor de Formule 1-race mogen er elke dag 2880 racefans aanwezig zijn, dus wie eerder een ticket had kan alsnog naast het net vissen.

Helemaal nu er vast veel meer mensen zullen meedingen omdat de prijzen zijn gehalveerd…Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.