koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Onzekere toekomst voor Button

Het contract van McLaren coureur Jenson Button loopt aan het eind van dit seizoen af. McLaren heeft echter nog geen uitsluitsel gegeven over de tweede cockpit voor 2017. Teamgenoot Fernando Alonso heeft een contract voor 2017, en McLaren zou er op uit zijn om Stoffel Vandoorne volgend jaar full-time in te zetten. Onzekere tijden dus voor de wereldkampioen van 2009.

Ik geniet nog steeds van de Formule 1, maar ik weet niet of ik volgend jaar nog actief ben. Er wordt veel gevraagd naar mijn toekomst, maar ik leef in het moment. Reageerde Button tegenover de BBC. Volgens de BBC maakt Button nog een kans bij McLaren wanneer het team een hoofdsponsor weet te strikken, aangezien hij een hoge marketingwaarde heeft.

Button wordt ook genoemd voor een overstap naar het Williams team, waar bij Felipe Massa zou moeten vervangen. In 2000 debuteerde Button voor het team van Frank Williams.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.