koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Ralf Schumacher: Mick en ‘Hulk’ bij Alfa en Haas moet vernieuwen

Ralf Schumacher heeft aangegeven dat het hem niets zou verbazen als Haas en Alfa Romeo volgend jaar met compleet andere line-ups komen opdagen, met Mick Schumacher, Hülkenberg, Ilott en Shwartzman als vervangers.

Schumacher gelooft dat Alfa Romeo volgend jaar het beste met twee nieuwe coureurs kan rijden. Kimi Raïkkönen is nog steeds aan het nadenken over zijn toekomst in de sport en Giovinazzi overtuigt niet in de ogen van de oud-coureur.

Het gaat niet al te best bij Alfa Romeo dus het zou in ieder geval geen kwaad doen om Mick een vrijdagochtend te laten meerijden., zo vroeg Ralf Schumacher zich hardop af.

Mattia Binotto lijkt het daar mee eens te zijn? De Zwitser gaf eerder al aan dat Mick Schumacher later dit jaar zo maar eens mee zou kunnen doen tijdens een vrije training.

Maar Ralf heeft ook Haas op de korrel. 

Ondanks het feit dat Haas nog niet heeft aangegeven of ze het huidige duo gaan behouden, zijn Magnussen en Grosjean ook niet twee coureurs die vlot ze uit hun stoelen zullen wippen. Zoals in de laatste jaren gebleken is, aangezien de twee nu al vier jaar voor Haas F1 rijden.

Schumacher ziet daarvoor kansen voor Callum Ilott en Robert Shwartzman. Zij zijn momenteel de nummers 1 en 2 in het Formule 2 kampioenschap.

In ieder geval is Silly Season weer op snelheid…Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.