koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
REACTIES:-Max Verstappen per direct naar Red Bull Racing

Vandaag heeft Red Bull Racing officieel bekend gemaakt, dat Max Verstappen naar Red Bull gaat en Toro Rosso overlaat aan Daniil Kvyat en Carlos Sainz Jr.

Formule 1 top hats over Verstappens transfer naar Red Bull Racing:


Christian Horner, teambaas RBR:

Max heeft bewezen een uitzonderlijk talent te zijn. Zijn prestaties bij Toro Rosso zijn indrukwekkend te noemen en we zijn dan ook blij, dat we hem de kans kunnen geven om te rijden voor Red Bull Racing.

Wij zijn in de bijzondere omstandigheid, dat we met alle vier onze rijders bij Red Bull Racing en Scudería Toro Rosso een langetermijncontract hebben, dus kunnen we rijders wisselen tussen de teams.
Daniil Kvyat zal zich kunnen blijven ontwikkelen bij Toro Rosso, in een team dat hij al kent, zodat hij zich kan herstellen en zijn kunnen kan tonen.


Franz Tost, Teambaas Toro Rosso:

We zijn blij om Daniil Kvyat opnieuw bij ons team te kunnen verwelkomen in Faenza en we hebben zin in een mooi seizoen met hem!


Jenson Button, Wereldkampioen Formule 1 2009, rijder bij McLaren:

op Twitter: Serieus? Eén slechte race en Kvyat laten vallen, hij had toch podium de race ervoor? #slechtgeheugen. Het is waar dat Verstappen talent heeft, maar hij heeft toch ook de tijd …Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.