koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
“Red Bull en Ricciardo tekenen nieuwe overeenkomst”

Naar verluid heeft Daniel Ricciardo vandaag zijn contract met Red Bull verlengd tot 2018.

Bronnen melden, dat er in de overeenkomst een wedde van 20 miljoen Euro is opgenomen over een periode van twee jaar (2017-18). Ricciardo noch Red Bull bevestigen het nieuws vooralsnog.

Eerder brak Red Bull het contract van Verstappen, de co-rijder en collega van Ricciardo al open toen hij tegelijkertijd van Scudería Toro Rosso naar Red Bull Racing werd overgeplaatst.

Ook Verstappen liet zich slechts in algemene bewoordingen over zijn overeenkomst: Ik ben zeer tevreden over mijn contract en daar moet ik het bij laten, ik mag er echt niets over zeggen, zei hij op 11 mei daarover, met een heel brede glimlach.

Ricciardo heeft nog niets gezegd, maar als de gegevens die naar buiten kwamen kloppen zal ook hij zeer tevreden zijn.


Alleen bij Mercedes en McLaren zou meer betaald worden dan bij RBR, daar gaat het volgens verschillende bronnen om 30 miljoen voor Alonso en Hamilton en de helft daarvan, zo’n 15 miljoen voor Rosberg en Button per jaar.

Momenteel zou Rosberg hard onderhandelen met Mercedes om zijn jaarsalaris omdat hij vindt, dat nu hij boven Hamilton in de ranglijst staat ook minimaal hetzelfde zou mogen verdienen.


Het nieuws over Ricciardo en Red Bull zou speculaties dat Ricciardo naar Ferrari zou gaan doen verstommen. Er wordt vanuit gegaan, dat Räikönnen zal vertrekken bij Ferrari aan het eind van dit seizoen. Ook gaat men ervan uit, dat Jenson Button het Formule 1 stuurtje gaat overdragen aan de volgende generatie (Stoffel Vandoorne).

naar verwachting zal spoedig meer bekend worden over dergelijke mutaties bij de teams in Formule 1.

 Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.