koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Renault valt in Bahrein weer door de mand

En weer rijdt het fabrieksteam van Renault achter een klantenteam.

Renault had naar eigen zeggen grote stappen gemaakt qua ontwikkeling, maar voorlopig is het McLaren wat een stuk verder naar voren is gekomen vergeleken met vorig jaar.

Enkel Lando Norris wist met een krachtbron van Renault achter zich de finishvlag te halen.

Beide Renaults vielen uit met technische problemen (in het geval van Ricciardo dus de MGU-K, waar een coureur er maar twee van krijgt voor een heel seizoen), Carlos Sainz had een probleem met zijn versnellingsbak.

Cyril Abiteboul is niet blij met de gang van zaken. De Fransman zal ongetwijfeld met een schuin oog naar Red Bull-Honda hebben gekeken, en zag dat dat team zelfs met flinke problemen punten bleef pakken,

Dit is onacceptabel, fulmineerde de Franse teambaas op de website van Renault. Dit zijn problemen die we al eerder tegen zijn gekomen en waarvan we hadden gehoopt ze in Bahrein verholpen te hebben. Nu begint het echt vervelend te worden.

Ook in 2018 was de MGU-K één van de pijnpunten van de krachtbron van Renault.

Met twee kapotte MGU-K’s in twee races tijd, lijkt ook 2019 een jaar te zijn waarin de betrouwbaarheid van de Franse krachtbron niet bepaald geweldig is.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.