koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Ricciardo overtuigt van keuze voor Renault

Vorig jaar nam Daniel Ricciardo de beslissing om Red Bull te verruilen voor Renault.

De twee teams bekleedden aan het eind van het jaar een P3 voor Red Bull Racing werd derde, Renault vierde werd in de eindstand voor het constructeursklassement.

Maar elke serieuze Formule 1-fan weet dat het snelheidsverschil op het circuit enorm was. Vaak werden de fabrieksauto’s (!) van Renault op een ronde gereden door hun klant Red Bull Racing.

Toch is de Aussie er heilig van overtuigd dat hij de juiste beslissing heeft genomen om te verhuizen naar Renault voor het aankomende Formule 1-seizoen.

De switch naar Renault is wel een risico. Maar hoe meer ik erover nadenk, hoe zekerder ik ben dat een keuze voor Honda nog veel meer risico met zich meegebracht had, zo wist Motorsport-Total op te tekenen.

Bij Red Bull meet je altijd jezelf aan de succes die in het verleden behaald zijn, het gevaar van teleurstelling is groot.Mijn persoonlijk gevoel zegt me dat Honda nog veel meer problemen op te lossen heeft dan Renault., aldus de nieuwbakken Renault-coureur.

Sinds hij geen deel meer uitmaakt van de Red Bull familie die hem sinds zijn jeugd vormde en kneedde, zet Ricciardo wel vaker vraagtekens rond zijn voormalige werkgever.

Een soortgelijke ontwikkeling zagen we bij Hamilton toen die eindelijk wegging bij McLaren.

Kennelijk voelt de nieuw coureur zich sterk na het zien van de cijfers? We zullen het zien…Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.