koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Russell: “Zo veel mogelijk genieten”

Voor George Russell dient er zich een ‘one-in-a-lifetime’ kans aan in dit krankzinnige seizoen.

Voor de aanstaande Grand Prix van Sahkir verhuist Russell namelijk van de langzaamste naar de snelste auto op de grid. Dit nadat Toto Wolff George aanwees als vervanger van de door covid getroffen Lewis Hamilton.

In ieder geval wil Russell Williams bedanken voor deze kans. Ondanks een waterdicht contract lieten de nieuwe eigenaren de jongeling gaan. Maar zo zei Russell:

Ik heb nooit gedroomd dat ik onder deze rare omstandigheden in die Mercedes zou belanden. Ik zie dit vooral als de zoveelste rare plotwending van een heel bijzonder 2020, waar we later allemaal op terugkijken als een wel heel bijzonder jaar

In zijn thuisland is het komende weekeinde gebombardeerd tot een ‘make-or-break’ voor de talentvolle coureur, maar George ziet het anders.

Ik voel geen druk, ga dit weekend in zonder verwachtingen en doelen. Ik voel ook niet dat die verwachtingen er zijn vanuit Mercedes of van Toto. Dit weekend draait volledig om leren. Dus ik ga m’n best doen en ik ga er ook van proberen te genieten.

 

 Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.