koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
“Sainz in belangstelling Renault”

Volgens de Spaanse krant Marca staat Carlos Sainz in de belangstelling van Renault. Het contract van Sainz met Scuderia Toro Rosso loopt aan het einde van dit jaar af.

Renault ambassadeur en vijfvoudig wereldkampioen Alain Prost liet in Canada optekenen: Ik ben benieuwd hoe Sainz het bij een topteam zal doen. Ik zou dat willen zien.

Renault teambaas Frederic Vasseur ontkende het gerucht in Marca niet: Het eerste wat we zouden willen weten is zijn contractuele situatie. Maar Sainz is zeker een hele interessante coureur voor de toekomst.

Ook de manager van Fernando Alonso, Luis Garcia Abad, is lovend.
Ik heb recentelijk een artikel gelezen over het verschil tussen Verstappen en Sainz. Ze waren gelijkwaardig. Het enige verschil is dat Verstappen een telefoontje van Red Bull heeft gehad. Sainz is een natuurtalent, hij wil die kans pakken, en die kans gaat hij krijgen.

Mogelijk kan Carlos Sainz Jolyon Palmer opvolgen, de Brit staat al enige tijd ter discussie. Grote vraag is natuurlijk of Red Bull Sainz wil laten gaan.Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.