koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Sauber slaat Barcelona test over

Sauber heeft vandaag via een persbericht laten weten dat het niet zal deelnemen aan de test volgend op de Grand Prix van Spanje. Het team kampt al gedurende enkele tijd geldproblemen en probeert via alle mogelijke manieren om in de Formule 1 te blijven. Kwatongen beweren echter dat de dagen van het team genummerd zijn. Teambaas Kaltenborn blijft er alles aan doen om geld te vinden voor het kwakkelende team, waarbij ze zelfs bijna bij geen enkele race meer aanwezig is om maar zoveel mogelijk te kunnen netwerken met sponsoren en investeerders.

We annuleren de eerste seizoenstest in Barcelona, aldus een woordvoerder van het team. Er zijn twee redenen: Een. we zullen de eerste update voor de auto niet introduceren tijdens het weekend van de Spaanse Grand Prix. Twee: We hebben geen jonge coureur beschikbaar die voldoet aan de eisen.

Teams zijn verplicht om op twee van de vier seizoenstestdagen jonge coureurs in te zetten. Sauber is er dus niet in geslaagd om een jong talent te vinden, of in hun geval, een talent met een koffer geld.

Het blijven dus verder bange dagen voor Hinwil & co.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.