koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Schokkend: Geheim wapen Mercedes vast op Ever Given

De meeste mensen zullen wel op de hoogte zijn van de penibele situatie van de Ever Given. Een windvlaag en het 400 meter lange containerschip van reder Evergreen liep vast in het Suezkanaal. Botte pech of onkunde?

Bij het team van regerend kampioen Lewis Hamilton en Valterri Bottas kunnen ze er niet om lachen, eerdaags. Op het schip schijnt een container te liggen waar de Duitsers met smart op zitten te wachten. Zeker nu gebleken is dat Max Verstappen in zijn Red Bull RB16B 0.3 seconde sneller was in Bahrein.

Terwijl de consument mogelijk lege schappen bij winkels als Action en Blokker wacht, hoopt het team uit Brackley op tijd haar spulletjes binnen te krijgen en zo Red Bull van zich af te houden.

Waar Wolff eerder repte van ‘een verrassing voor de concurrentie’, was de Oostenrijker nu terughoudender. Op onze vraag wat hun geheime wapen nu is, zei teambaas Toto Wolff; Als ik dat jou vertel, dan is het geen geheim wapen meer! He?!

We hopen na 1 april onder lezers meer info te kunnen geven omtrent deze casus…Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.