koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Sebastian Vettel op weg naar Racing Point / Aston Martin?

En opeens zit ‘Silly Season’ in de hoogste versnelling.

Waar teambaas Otmar Szafnauer recent nog hevig ontkende dat viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel zelfs nooit in beeld was geweest voor zijn team, vertrekt nu Sergio Perez plots.

Sznafnauer zei in een interview met Auto, Motor und Sport dat hij nooit met Vettel heeft gesproken. Zijn uitspraak is opvallend, omdat Vettel eerder wel degelijk bevestigde te hebben gesproken met het voormalige Force India.

Bij Racing Point heeft Sergio ondanks zijn doorlopende verbintenis, zijn afscheid aangekondigd. Is zijn contract afgekocht? Vertrekt hij zelf of is het hem gevraagd?

Pérez maakt het seizoen nog wel af bij Racing Point.

De Mexicaan lijkt nog ongewis over zijn toekomst.

Ik heb geen plan B. Het is mijn intentie om te blijven racen, maar dat hangt ervan af of ik een project kan vinden dat mij motiveert om elke ronde honderd procent te geven., aldus Sergio Perez.

Het valt uw scribent wel op dat Sergio het niet per sé heeft over ‘in de Formule 1 blijven’ of dat hij praat met andere F1-teams. Een project kan van alles zijn; Formule E, IndyCars of WEC?

Of probeert Perez een voet tussen de deur te krijgen bij Haas?

Vragen, vragen, vragen…Maar Silly Season is nu wel op stoom…

Foto: TwitterAlles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.