koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Sirotkin maakt indruk

Sergey Sirotkin heeft in zijn eerste vrije training een goede indruk gemaakt. De Rus was meteen sneller dan teamgenoot Jolyon Palmer.

Sirotkin was in zijn eerste sessie voor Renault ruim 7 tienden sneller dan Palmer. Sirotkin in 2014 ook al eens een vrije training voor Sauber.
Het was niet de perfecte ronde maar ik ben blij ik sneller ben dan mijn teamgenoot, aldus Sirotkin. Mijn snelste rond was niet slecht maar het kon nog beter. Niet al mijn snelste sectoren zaten in de snelste mijn ronde. Daarsnaast was mijn laatste ronde het snelst. Maar het belangrijkste is dat ik de juiste informatie voor het team heb verzameld.

Hoeveel vrije trainingen Sirotkin bij Renault voor zijn rekening gaat nemen is nog onbekend. Duidelijk is in ieder geval dat de Rus, die dit jaar GP2 zal rijden voor ART, de positie van Palmer verder onder druk zal zetten.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.