koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Vandoorne heeft mirakel nodig

Stoffel Vandoorne heeft volgens eigen zeggen een mirakel nodig om volgend jaar opnieuw Formule 1 te rijden. De Belg richt zich dan ook op andere raceklasse. Max Verstappen liet eerder al weten dat Vandoorne geen kanshebber is bij Scuderia Toro Rosso. Ook bij Williams, waar nog stoeltje vrij zijn, wordt de naam van Vandoorne niet genoemd.

Vandoorne wil in Rusland nog niets bekend maken maar laat wel weten zijn keuze bijna te hebben gemaakt. Vandoorne schijnt de keus te hebben tussen het Mercedes team in Formula E of een contract met Honda om Super Formula en WEC te rijden. Volgens geruchten zou Vandoorne voor de eerste optie kiezen en op 8 oktober door HWA Mercedes gepresenteerd worden.

HWA rijdt nu DTM voor Mercedes en maakt de overstap naar Formula E. Als teamgenoot van Vandoorne in Formula E wordt Pascal Wehrlein genoemd.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.