koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Verstappen: “Top drie is buiten bereik”

Max Verstappen denkt dat het podium in China niet haalbaar is. De top drie is buiten bereik. Toro Rosso bevindt zich in de grote middenmoot achter Mercedes, Ferrari en Red Bull Racing.

Het podium halen in China is in elk geval niet realistisch, Mercedes en Ferrari zitten daarvoor te ver weg. Daarachter zit het veld dichter op elkaar, maar ook daar zie je dat Red Bull Racing over het algemeen iets sterker is dan de rest. Dat is dus het derde team nu. Daarna zit alles heel dicht op elkaar. Alleen Sauber en Renault hebben het wat lastiger, en Manor.

Melbourne is altijd een beetje apart als eerste race, ook omdat het een stratencircuit is. En Bahrein is lastig als je niet goed met je banden omgaat. Maar na deze Grand Prix in China zal wel goed duidelijk zijn waar iedereen dit jaar staat, aldus Verstappen in De Telegraaf.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.