koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Waar is Whitmarsh?

Sinds Ron Dennis terug is gekomen als CEO van de McLaren Group, is er niets meer vernomen van Martin Whitmarsh. De twee topmannen lagen elkaar al niet goed, maar het is de laatste tijd wel erg stil rondom Whitmarsh.

Ook zien we hem niet meer aan de pitmuur, de positie van teambaas is namelijk ingenomen door de nieuw aangetrokken Eric Boullier.

Whitmarsh wordt niet meer genoemd in de mediaberichten van het team en staat zelfs niet meer vermeld als onderdeel van het management op de website van McLaren.

Zowel de voormalig teambaas, als het team heeft nog geen uitlatingen gedaan over de toekomst van beide partijen. Iets wat hoogst ongebruikelijk is. Zelfs op het vertrek van protegé Lewis Hamilton werd er een officiële reactie bekend gemaakt.

Intussen gaat er nog steeds het gerucht dat Whitmarsh wel eens zou kunnen opduiken als teambaas van een ander team. En dat team zou Lotus Genii kunnen zijn, al is er in de persoon van oud-Peugeot teambaas Olivier Quesnel concurrentie opgedoken.

Maar ook reppen de geruchten van een eventuele sponsordeal met Sony. Lotus Genii en McLaren strijden achter de schermen om de gunst van de Japanse elektronicagigant.

Mocht Lotus dit gevecht om de sponsor winnen, dan zou dat Whitmarsh een plekje kunnen opleveren aan de pitsmuur bij Lotus.

Bron: http://frankyremtlaaaat.wordpress.com/Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.