koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Williams schrijft zwarte cijfers

De herstructurering van het team van Sir Frank Williams heeft zeer goed uitgepakt. Vorig jaar werd diens levenswerk voor het tweede opeenvolgende seizoen derde in het WK.

In 2014 zat het team nog in de rode cijfers, maar onder leiding van Group Chief Executive Officer sinds juni 2013 Mike O’Driscoll bleef met vasthouden aan het plan. Het leverde uiteindelijk over 2015 een bescheiden winst op van 250.000 euro.

Dat lijkt niet veel, maar het is beter dan het verlies van 40 miljoen euro in 2014, al waren deze het gevolg van de zwakke jaren 2012 en 2013.

Inkomsten uit commerciële rechten worden pas een jaar later betaald door de FOM, dus de financiële resultaten van 2015 zijn een gevolg van de prestaties in 2014.

De voormalige topman van Jaguar Land Rover, O’Driscoll, kan dus tevreden vaststellen dat de financiële resultaten aantonen dat we een solide basis hebben voor toekomstig sportief en commercieel succes.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.