koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Zet Honda alle tokens in voor Spa?

Het lijkt er op dat Honda van plan is om al zijn motor prestatie tokens voor dit in te zetten nog voor de GP van België in augustus, dat claimt het Duitse Auto Motor und Sport.

De tokens zouden in twee keer worden gespendeerd, met de eerste grote upgrade voor de GP van Canada, waarna de tweede dus vlak na de zomerstop zou worden doorgevoerd. Na die twee upgrades willen McLaren en Honda zich vooral focussen op het maximaliseren van het elektrische vermogen.

Tot nog toe heeft Honda dit seizoen nog niets aan de hardware componenten veranderd van de motor. Nochtans hebben ze volgens F1-CEO bij Honda, Yusuke Hasegawa, al drie tienden van een seconde gevonden ten opzichte van de seizoensstart door gewoon aanpassingen te doen aan de settings van de krachtbron.

We hebben nog geen hardware veranderingen kunnen doorvoeren, maar enkel door het aanpassen van een aantal settings konden we al drie tienden winnen. Dit is zeker bemoedigend te noemen aangezien je niet verwacht daar een hoop tijd te vinden. Aan de andere kant betekent dit wel dat we niet met de best mogelijke motor aan de start verschenen in Melbourne, en dat vanwege settings. Dat zou nooit mogen gebeuren.

Ik denk dat we met de huidige specificaties we nagenoeg het maximum uit de motor persen. We hebben tijd gevonden, maar nog meer zal moeilijk worden. Ik denk dat we nu snel een aantal hardware upgrades moeten doorvoeren om de motor verder te ontwikkelen.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.